L’agenda de partits del cap de setmana del 9 i el 10 de maig

L’agenda de partits del cap de setmana del 9 i el 10 de maig

Després del partit d’anada contra el Bayern de Munic, el Camp Nou rep aquest dissabte la Reial Societat en un partit en què les seccions amateurs seran protagonistes

Aquestes són les activitats i els partits que no et pots perdre durant aquest cap de setmana.

Dissabte, 9 d’abril

13 hores: Aspil-Vidal Ribera Navarra – FC Barcelona. Els de Marc Carmona juguen el primer partit dels quarts de final del play-off.

13.30 hores: FC Barcelona – Noia. Abans del partit, els campions d’Europa oferiran a l’afició la Lliga Europea guanyada la setmana passada a Bassano. 

16 hores: Barça B – Girona. Els de Jordi Vinyals reben al Miniestadi un dels equips més en forma de la categoria, que vol aspirar a l’ascens directe.

18 hores: FC Barcelona – Reial Societat. Després del partit d’anada contra el Bayern de Munic, els de Luis Enrique tornen a competir a la Lliga amb l’objectiu de seguir líders. A més a més, abans del partit es duran a terme els actes següents:

- Inauguració de la nova nomenclatura de la Llotja Presidencial del Camp Nou, ‘Llotja President Suñol’.

- Les seccions amateurs, presents a l’Estadi. Els socis i els aficionats que s’acostin al Camp Nou abans del partit podran trobar, davant de la Tribuna Principal, un gran estand en què les nou seccions amateurs del FC Barcelona es donaran a conèixer.

21 hores: FC Barcelona – Dominion Bilbao Basket. Els de Xavi Pascual volen sumar la quarta victòria consecutiva per intentar assolir la segona posició.

Diumenge, 10 d’abril

Sense partits de futbol i seccions professionals, és el torn del futbol formatiu i del femení. Aquests són els partits més destacats de diumenge:

10.30 hores: Benjamí A - Damm

12.00 hores: Aleví C – Badalona

12.30 hores: Femení A – Llevant. Després de guanyar la Lliga, les noies de Xavi Llorens reben el Llevant a la Ciutat Esportiva en els quarts de final de la Copa de la Reina.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut