La ‘REVISTA BARÇA’ del triplet

La ‘REVISTA BARÇA’ del triplet

El segon número de la renovada publicació oficial del Club està dedicat a l’èxit històric de l’equip de futbol i al comiat de Xavi Hernández després de 24 anys vestint la samarreta blaugrana

La REVISTA BARÇA que arriba aquests dies a les bústies dels socis és un exemplar per conservar. El número 75 està dedicat especialment a l’èxit històric del triplet aconseguit aquesta temporada pel primer equip de futbol, el segon que aconsegueix el Club en els seus 115 anys de vida, una fita sense precedents en el futbol europeu.

La Champions conquerida a Berlín ha estat el colofó a una temporada inoblidable en què l’equip de Luis Enrique també ha guanyat la Lliga i la Copa del Rei. Un triplet que ha tornat a situar el Barça al cim del món i a ser considerat el millor equip de la dècada, després de guanyar quatre Champions entre el 2006 i el 2015, i set lligues, entre la temporada 2004/05 i la 2014/15.

Un altre dels grans protagonistes del número 75 de la REVISTA BARÇA és Xavi Hernández, el capità que ha tingut el privilegi d’aixecar els tres trofeus aconseguits i que després de 24 anys en el club, 17 dels quals vestint la samarreta del primer equip, ha posat fi a la seva etapa blaugrana amb el millor dels comiats possibles. El capità marxa amb l’admiració i el reconeixement del món del futbol, de l’afició del club de la seva vida i dels amics i companys que l’han acompanyat en el seu viatge futbolístic.

El trident ofensiu que formen Messi, Neymar Jr i Luis Suárez ha acabat la temporada amb 122 gols, i això el converteix en la tripleta més golejadora de la història. La imatge dels tres davanters abraçats després del gol de Messi contra l’Atlètic de Madrid, serà sens dubte una imatge icònica per al barcelonisme que passarà a la història com altres moments màgics que han quedat immortalitzats en una fotografia inoblidable. És el cas del gol de planxa d’Evaristo, el salt de Cruyff i la falta de Koeman a Wembley. La fotografia de la tripleta Messi-Neymar Jr-Suárez té com a autor Albert Gea, i darrere una història que també s’explica en aquest número de la REVISTA BARÇA.

El gran èxit esportiu de la secció d’handbol, que ha conquerit els set títols que ha disputat aquesta temporada; el doblet de l’hoquei patins o la Lliga del Femení de futbol són altres temes que aborda el número de la REVISTA BARÇA, així com les noves samarretes de la propera temporada, inspirades en la bandera blaugrana i la senyera, o el balanç d’un any de treball de l’Espai Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut