fcb.portal.reset.password

Jordi Roura / FOTO: ARXIU FCB

La Junta Directiva del FC Barcelona, en la seva reunió ordinària celebrada aquesta tarda, ha decidit nomenar Jordi Roura director del futbol base. Sota les seves responsabilitats, Roura dirigirà totes les categories inferiors del Club, des del Barça B fins als prebenjamins.

La Junta Directiva també ha estat informada amb detall dels procediments emprats pel Club a l’hora de contractar jugadors en període de formació, i dels motius que van provocar la sanció de la FIFA, confirmada recentment pel TAS. La Junta ha adoptat els mecanismes per evitar que les errades comeses al passat no es tornin a cometre en el futur.

El FC Barcelona ha signat un acord de llicència amb l’empresa israeliana de noves tecnologies Kibo Mobile Tech Ltd. Aquest acord de llicència és per a tres anys i té abast mundial, excepte al Japó.

La Junta també ha aprovat diferents assumptes vinculats a l’Àrea Social que seran detallats demà dimarts en roda de premsa pel vicepresident Jordi Cardoner (17 hores, Sala de Premsa Ricard Maxenchs).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();