fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, en la presentació de les noves mesures per impulsar projectes socials / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona implementarà properament noves accions per impulsar els projectes socials com el Passaport Infantil, o la creació del Passaport Sènior i el programa ‘Fem Família’. Així ho ha explicat el vicepresident responsable de l’Àrea Social Jordi Cardoner, que en la presentació davant els mitjans de comunicació ha reconegut que amb aquestes noves mesures del Junta Directiva “busca ser coherent amb les polítiques socials que hem estat portant” i “fomentar l’assistència familiar a l’Estadi”.

Passaport Infantil fins als 14 anys

  • El juny del 2014 es va posar en marxa el Passaport Infantil, un abonament personalitzat i gratuït per als socis menors de 8 anys.
  • El Club ampliarà l’edat i els socis fins a 14 anys es podran beneficiar del Passaport Infantil.

Passaport Sènior

  • Nou avantatge que permetrà l’accés gratuït al Camp Nou com a reconeixement als socis de més edats.
  • Les condicions que s’hauran de reunir són ser soci no abonat, major de 70 anys i 25 anys d’antiguitat i no haver estat abonat en els darrers 5 anys.

    Partits excepcionals:
    Hi haurà partits excepcionals en què no es podrà utilitzar el Passaport Sènior. Com en el cas del Passaport Infantil seran els partits contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de la Lliga de Campions i l’anada o tornada de la Supercopa d’Espanya. A més, el Club es reserva l’opció de declarar un partit de tractament restringit per raons esportives o de seguretat excepcionals.

Fem Família

  • Avantatges per a famílies nombroses.
  • A partir del tercer fill el carnet serà gratuït fins als 18 anys.


Roda de premsa de Jordi Cardoner, vicepresident... per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();