fcb.portal.reset.password

Promoció Camp Nou Experience.

Amb motiu del 30è aniversari del Museu, que se celebra aquest any, el Club segueix programant accions promocionals per donar a conèixer la història del Barça i els llocs més emblemàtics de l’Estadi entre els seus socis i aficionats. Així, el proper cap de setmana s’ofereix una oportunitat immillorable per venir a visitar el Tour Experience, que inclou el Museu i Tour pel Camp Nou.  Tots els socis, que per la seva condició sempre tenen l’entrada gratuïta, podran venir aquest cop acompanyats de dues persones, tant dissabte com diumenge.

Tots els socis que estiguin interessats a aprofitar aquesta oportunitat, només hauran de mostrar el seu carnet de soci a les taquilles situades davant del Museu (accés 9) i se’ls lliurarà dues invitacions per als seus acompanyants.

L’horari del Camp Nou Experience és:

Dissabte dia 8:  de 10 a 18.30 h

Diumenge dia 9: de 10 a 14.30 h

Durada aproximada del recorregut: 1 h 30 min.

Primer guanyador del concurs ‘Escriu la teva pròpia història del Barça’

Més de 1.200 barcelonistes ja han escollit els seus 16 moments més importants de la història del FC Barcelona a través del concurs que serveix per commemorar el 30è aniversari del Museu del Club. Dan Cole, de Leeds, ha estat el guanyador del sorteig de la samarreta que cada mes un dels participants rebrà per celebrar aquesta especial efemèride.

A través del ‘microsite’ ‘Escriu la teva pròpia història del Barça’, els socis i simpatitzants blaugrana han escollit les imatges més representatives que el FC Barcelona ha viscut al llarg dels gairebé 115 anys de vida.

Aquests moments estan dividits en quatre blocs cronològics (1899-1974, 1974-1992, 1992-2003 i 2003-2014) i es tracta que els participants triïn quatre imatges de cada bloc. Un cop escollides les 16 fotografies, un programa construeix un infogràfic en forma de línia de temps amb els millors moments que cada participant ha triat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();