fcb.portal.reset.password

Contingut especial per a aficionats bascos

L’Observatori dels Drets Lingüístics, fundació que es va crear a través del Consell d’Organismes Socials de l’Èuscar i que s’encarrega dels drets lingüístics dels i de les ciutadanes de tots els territoris de l’èuscar, ha felicitat públicament el FC Barcelona per publicar, a través del web www.fcbarcelona.cat, diverses notícies en èuscar, amb motiu de la final de la Copa del Rei. L’Observatori dels Drets Lingüístics agraeix, a través d’una carta adreçada al Club, el respecte mostrat envers els drets lingüístics dels i de les ciutadanes del País Basc i l’anima a seguir sent un exemple en això.

Per a l’Observatori dels Drets Lingüístics “utilitzar les llengües pròpies de les persones i les llengües oficials de l’Estat és millorar la qualitat del servei de qualsevol empresa”. Amb motiu de la final de Copa, el lloc web del FC Barcelona té una versió adaptada al basc per als aficionats de l’Athletic que la vulguin consultar. A banda de les notícies, hi ha recomanacions destinades exclusivament als aficionats de l’Athletic Club que es desplacin a Barcelona, com ara llocs d’interès turístic, entre els quals destaca el Camp Nou Experience.

[[BOTOVERMELL::CONTIGUT ESPECIAL EN EUSKERA++::http://www.fcbarcelona.es/2015eko-errege-kopako-finaleko-berriak?_ga=1.92370714.667887572.1430823443::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt