fcb.portal.reset.password

Joseph Jackson, amb la samarreta amb el seu nom, al Camp Nou Lounge / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Joseph Jackson, amb les quatre Copes d'Europa / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Joseph Walter Jackson ha visitat aquest dissabte al matí el Museu del FC Barcelona. El pare del difunt Michael Jackson i creador del grup Jackson Five ha recorregut el Camp Nou Experience amb Simon Sahouri, president de la Fundació Michael Jackson, i altres acompanyants.

El pare del popular artista ha arribat a les instal·lacions del Club a les 10.30 hores. La seva primera visita al Camp Nou ha durat unes dues hores i ha servit perquè pogués conèixer millor el passat del Barça i els moments més rellevants dels seus 115 anys d’història. Ha pogut fotografiar-se amb les quatre Copes d’Europa guanyades pel Club i amb les Pilotes i Botes d’Or assolides recentment per Leo Messi, entre altres objectes, així com trepitjar la gespa del Camp Nou. És la meva primera visita. Estic excitat de veure un estadi tan i tan gran. Tot el que he vist m’ha agradat“És la meva primera visita. Estic excitat de veure un estadi tan i tan gran. Tot el que he vist m’ha agradat”, ha declarat a fcbarcelona.cat i Barça TV. “M’agrada el futbol. No hi havia millor manera per celebrar el meu aniversari que fent-ho aquí, amb la gent del futbol”, ha afegit.

Tot seguit, ha comparat el Barça amb els Jackson Five: “Al FC Barcelona els jugadors van a l’escola, aprenen i es converteixen en bons jugadors. Altres clubs no ho fan. Això em recorda els meus nois, els Jackson Five. Quan eren a l’escenari, junts, feien un gran xou. El mateix passa amb aquests jugadors, que quan juguen junts no els pots guanyar”.

És allà, sobre la gespa del Camp Nou, on Jackson s’ha fet una ‘selfie’, en el marc del concurs de fotos en aquest format que s’està duent a terme amb les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #campnouexperience.El Barça em recorda els meus nois, els Jackson Five. Quan eren a l’escenari, junts, feien un gran xouJoseph Walter Jackson, que avui fa 86 anys, també ha pogut gaudir una estona del Camp Nou Lounge, el nou espai gastronòmic de qualitat ubicat a la primera graderia de Tribuna fins a finals d’agost.

La seva presència al Museu del FC Barcelona ha generat una gran expectació entre els turistes que en aquell moment estaven realitzant el recorregut del Camp Nou Experience.

El Club ha volgut agrair la seva visita obsequiant-lo amb una samarreta amb el seu cognom i convidant-lo a assistir a un partit oficial a l’Estadi.


Michael Jackson's father visits Camp Nou per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();