fcb.portal.reset.password

Felicitació del Club al diari 'Sport'. FOTO. FOTMUNTATGE FCB

El diari ‘Sport’ ha estat testimoni directe de la història blaugrana dels últims 35 anys i el FC Barcelona vol sumar-se a la celebració d’aquesta important efemèride per al rotatiu del Grup Zeta. El president Josep Maria Bartomeu, en nom del Club i dels barcelonistes, va felicitar el director, Joan Vehils, que dimarts passat li va fer entrega d’un dels primers exemplars del llibre dedicat a l 35è aniversari, que es va regalar als lectors de l’‘Sport’ en l’edició de diumenge.

Bartomeu va felicitar al diari esportiu “per aquests 35 anys de vida, informant sempre del FC Barcelona i portant l’actualitat de la nostra entitat a la gran família que formen els nostres socis i aficionats”. Respecte al llibre, el president blaugrana va destacar que “recull els esdeveniments més importants del FC Barcelona en aquests anys. El Club ha tingut molts èxits i ‘Sport’ sempre ha estat al nostre costat”.

Bartomeu encapçalarà una àmplia representació del FC Barcelona en l’acte de celebració del 35è aniversari de l’‘Sport’, que se celebrarà el proper dijous dia 6 a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();