fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona dedicarà l'any 2015 a la figura de Josep Suñol i Garriga

La Junta Directiva del FC Barcelona, en la seva reunió ordinària celebrada aquesta tarda, ha decidit, a més de la nova estructuració executiva del Club (detallada en un comunicat anterior) homenatjar durant l’any 2015 la figura de l’expresident del FC Barcelona Josep Suñol i Garriga.

Durant l’anomenat Any Suñol, en homenatge a qui va ser president del FC Barcelona entre els anys 1935 i 1936, i executat l’any 1936, es realitzarà una celebració al voltant de l’efemèride de la seva presa de possessió i es crearà un espai al Museu del FC Barcelona dedicat a la seva figura.

A més, es col·locarà a la llotja presidencial del Camp Nou un bust dedicat a la seva memòria que amb el temps acabarà presidint la futura seu institucional del Club, a l’antiga Masia. I al llarg de l’any s’estudiaran altres iniciatives.

Entre d’altres temes, en la reunió de la Junta també s’ha acordat la disputa d’un partit amistós a Qatar el 4 de febrer, amb un rival encara per determinar, en compliment de l’acord amb Qatar Sports Investments.

En l’àrea comercial, s’ha aprovat la renovació del contracte amb Audi per als pròxims quatre anys, fins al juny de l’any 2018. I donada l’eficàcia de l’oficina comercial del Club a Hong Kong, s’ha decidit l’obertura d’una nova oficina comercial a Nova York, ja que Estats Units és una de les màximes prioritats del Club a nivell comercial, digital i de mèdia.

Per últim s’ha decidit invertir 1’3 milions d’euros en diferents reformes patrimonials, com ara l’accés a l’aparcament de la Ciutat Esportiva, l’ampliació de la tanca perimetral del futur camp Tito Vilanova, la creació d’un circuit de recuperació per al primer equip entre el camp Tito Vilanova i el camp número 2, la creació d’un plató de televisió a la Ciutat Esportiva, la rehabilitació de la façana interior de l’edifici del Picadero, així com en el manteniment ofimàtic i dels servidors del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();