fcb.portal.reset.password
Miquel Pont, amb el dit polze aixecat

Miquel Pont / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

La Cursa Barça 2014 ens deixa moltes històries personals. Una és la de Miquel Pont, que aquest diumenge va lluir amb orgull el dorsal número ‘1’ pels carrers del barri de Les Corts. Pont té 70 anys i ostenta el carnet de soci 3.952 del Futbol Club Barcelona. El fet de ser el soci més antic del Club inscrit a la prova blaugrana li va permetre penjar-se al pit un dorsal molt especial. “He fet moltes curses en el transcurs de la meva vida però aquesta no la tenia prevista i ha estat una sorpresa”, reconeixia abans de la sortida.

Quan faltaven pocs minuts per a les 9 del matí d’aquest diumenge, Miquel Pont va compartir la línia de sortida amb els grans favorits per adjudicar-se la prova. Va ser una fotografia per a la història, ja que els objectius dels atletes més joves no tenien res a veure amb el seu. “M’autoregulo molt i no sé quin temps faré. Depèn del dia, del grau d’humitat, de com respongui el meu cos, etc. Calculo córrer a uns 6 minuts el quilòmetre”, confessava instants abans d’escoltar el tret de sortida.

Miquel Pont, als seus 70 anys, va recórrer els 10 quilòmetres en 1 hora i 6 minuts. És clar que, en el seu cas, el temps és el de menys! Un cop finalitzada la prova, el president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner van retre-li un petit reconeixement i Pont va compartir podi honorífic amb Illias Fifa, el vencedor absolut de la Cursa Barça 2104. Si se sent bé, l’any que ve hi tornarà.


Cursa Barça 2014 (musical) por fcbarcelona


El dorsal ‘1’ de la Cursa Barça 2014 por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();