fcb.portal.reset.password
El president Bartomeu i el vicepresident Cardoner han mostrat el seu condol a la vídua de Biosca

El president Bartomeu i el vicepresident Cardoner mostren el seu condol a la vídua de Biosca / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

Gustau Biosca i Pagès, que va morir dissabte 1 de novembre a l’edat de 86 anys, ha rebut avui l’últim adéu de familiars, amics, excompanys i representants del FC Barcelona, el club en què va escriure una de les primeres pàgines glorioses de la seva història com a membre emblemàtic de l’equip de les Cinc Copes.

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, han encapçalat la delegació blaugrana, juntament amb el directiu Silvio Elías, en el funeral que s’ha celebrat al tanatori de Les Corts.

Entre les personalitats que també hi han assistit figura el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i molts exjugadors i companys d’aquesta entitat dels veterans blaugrana, de la qual Gustau Biosca va ser president. El president Josep Lluís Núñez també ha estat present en aquest últim acte de comiat, així com Joan Trayter, expresident de la junta gestora el 2003, i el seu fill Joan Manuel, que actualment és el síndic del soci del Club.

La família de Biosca, la seva vídua Roser, els seus quatre fills, Sílvia, Sergi, Gustau i Cèsar, fills polítics i néts, han rebut nombroses mostres de condol i d’admiració. El caràcter carismàtic i proper de Gustau Biosca, i el seu barcelonisme incondicional, han estat molt presents durant la cerimònia religiosa.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu

“La mort de Gustau Biosca és una pèrdua molt sentida. Va ser un d’aquests jugadors carismàtics, molt culer, que va ajudar molt l’equip com a futbolista però també després. El trobarem a faltar. Aquesta tarda homenatjarem els jugadors de la generació dels anys 40 i de les Cinc Copes, entre els quals es trobava Gustau Biosca, i aquest homenatge, que feia molt temps que es preparava, té avui molt més sentit. Els he d’agrair tot el que aquests jugadors han fet pel Barcelona. Aquests jugadors mereixen veure i sentir tot el nostre reconeixement”.


El funeral de Gustau Biosca por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();