fcb.portal.reset.password

Inauguració dels nous pavellons de la Ciutat Esportiva. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB.

Des d’aquest divendres 23 de gener del 2015, el FC Barcelona compta amb una nova instal·lació, que és el resultat d’una constant i ferma aposta poliesportiva del Club. Es tracta dels pavellons d’handbol i de futbol sala a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquesta tarda han quedat inaugurats, amb un acte emotiu i audiovisual que ha comptat amb l’assistència del president Josep Maria Bartomeu i d’Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, una representació de la Junta Directiva i els integrants dels equips formatius de les seccions.

En el torn dels parlaments, Bartomeu ha manifestat que es tractava d’“un dia molt important per a les seccions i per als joves jugadors”. El president, que aquest divendres complia un any al càrrec, ha recordat: “Fa quatre anys vam agafar el compromís de fer créixer la Ciutat Esportiva”. I es dirigia així als joves esportistes presents: “Avui és el vostre dia, això es un regal. Esforceu-vos i sueu, lluiteu pel Barça”.

El directiu de l’àrea patrimonial, Jordi Moix, per la seva banda, s’expressava en la mateixa línia: “Sempre hem pensat que el Club ha de ser fort patrimonialment, és la garantia d’independència”. I avançava: “No volem parar aquí, ens queda una altra parcel·la on es podria construir un altre pavelló”. L’alcalde Poveda també reconeixia que les instal·lacions eren “una gran oportunitat i una sort” per als nois.

El moment culminant de l’acte ha estat el compta enrere que donava per inaugurats els pavellons. Al costat de Josep Maria Bartomeu, han pujat a l’escenari els jugadors de les seccions Juan Carlos Navarro, Aitor Ariño, Paco Sedano i Aitor Egurrola, acompanyats per esportistes de les categories inferiors del Club.

242 esportistes

Un total de 242 esportistes juguen als equips formatius de les seccions. Hi ha sis equips de bàsquet, cinc d’handbol, cinc de futbol sala i quatre d’hoquei patins.

L’estructura formativa de la secció d’handbol la conformen 83 jugadors i 20 persones més de l’‘staff’ tècnic s’entrenaran i jugaran els seus corresponents partits al pavelló superior. El Barça B s’entrenarà diàriament i la resta d’equips s’entrenaran quatre dies a la setmana. Es jugaran entre 2 i 3 partits els caps de setmana.

D’altra banda, els equips del futbol sala formatiu utilitzaran el nou pavelló inferior. En total, 65 jugadors i 15 persones més de l’‘staff’ tècnic s’entrenaran i jugaran els seus corresponents partits en aquesta nova instal·lació. El Sènior B i el Juvenil s’entrenaran diàriament i la resta d’equips, tres dies a la setmana. També es jugaran entre 2 i 3 partits els caps de setmana.

Amb la construcció dels nous pavellons, el ja existent pavelló número 1, que fins ara era utilitzat pel bàsquet, l’handbol i l’hoquei patins formatius i puntualment per als primers equips, es dedicarà exclusivament a la secció de bàsquet formatiu, així com també excepcionalment per al primer equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();