fcb.portal.reset.password

Cruyff, amb Freixa, Mestre i Monje, entre d'altres. FOTO: Jordi Bedmar.

Aquest vespre s’ha presentat ‘L’Últim partit’, una pel·lícula documental que narra com el fitxatge de Johan Cruyff pel FC Barcelona es va convertir en una revolució esportiva, social i cultural al país. A l’acte, celebrat a l’Auditori, amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el FC Barcelona ha estat representat pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i pels directius Susana Monje i Toni Freixa.

El president Josep Maria Bartomeu ha excusat la seva absència per la coincidència d’horari amb l’homenatge de l’Agrupació Barça Veterans a la generació dels 40 i de les Cinc Copes que s’ha fet a l’Auditori 1899, al Camp Nou.

‘L’Últim partit’ és una història enriquida amb punts de vista de personatges que han estat rellevants durant aquests 40 anys de Cruyff a Catalunya, que mostren el seu punt de vista i analitzen l’impacte que la figura de l’holandès ha tingut al FC Barcelona i a Catalunya. Dirigida per Jordi Marcos, el film ens introdueix en una fascinant història que repassa els moments més transcendents, rellevants i, fins ara, poc coneguts de l’estada de Johan Cruyff a Catalunya.

Tornar a dalt