El Barça, en la celebració dels 35 anys de l’‘Sport’

El Barça, en la celebració dels 35 anys de l’‘Sport’

Una àmplia representació blaugrana, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, ha estat present a l’aniversari del diari

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha encapçalat l’àmplia representació del Club que ha assistit aquesta tarda a la celebració del 35è aniversari del diari ‘Sport’, que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Damm. L’han acompanyat altres membres de la Junta, com els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre, els directius Silvio Elias i Pau Vilanova, el Director de Relacions Institucionals Esportives, Albert Soler, i també representants de l’Àrea Esportiva del Club. El President ha fet entrega al diari d’una samarreta del Barça commemorativa de la fita.

El director esportiu Andoni Zubizarreta i el seu adjunt, Carles Puyol, hi han estat presents també en qualitat d’antics capitans del primer equip, i tampoc hi ha faltat el tècnic del Barça B, Eusebio Sacristán. Pel que fa a les seccions, hi eren l’entrenador de l’handbol, Xavier Pascual; l’entrenador de l’hoquei patins, Ricard Muñoz; el capità Aitor Egurrola; el coordinador i entrenador de l’equip femení, Xavier Llorens, i la capitana Marta Unzué. A més, també hi havia l’ex president del Club Joan Laporta i diversos ex esportistes de les seccions del Barça, com Andréi Xepkin, Enric Masip o José Antonio Montero, entre d’altres.

L’acte ha tingut com a amfitrions el director general de Damm, Enric Crous, i el conseller Ramon Agenjo, i ha estat presidit per Antonio Asensio Mosbah, president del Grupo Zeta, que ha estat acompanyat del director general del grup, Conrado Carnal, i del director del diari, Joan Vehils. A la celebració també hi han assistit, entre altres dirigents del món de l’esport, el president del Consell Superior d’Esports i Secretari d’Estat per l’Esport, Miguel Cardenal; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; la quarta tinenta d’alcalde, Mayte Fandos, i el president del RCD Espanyol, Joan Collet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut