fcb.portal.reset.password

Els aficionats s'han fotografiat al 'photocall' del museu / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

 

El partit d’aquest dissabte contra el Granada acull el 30è aniversari del Museu del FC Barcelona. En motiu d’aquesta celebració, els socis i aficionats han pogut gaudir de diferents activitats i accions a l’esplanada de l’Estadi en una tarda familiar.

Entre les diverses activitats, les famílies barcelonistes s’han pogut fotografiar davant d’un ‘photocall’ que reproduïa la imatge de la campanya dels 30 anys del Museu, amb jugadors emblemàtics del passat i el present de l’equip. El més petits de la casa han passat per l’estand “pinta’t la cara”, per tal de engalanar-se amb el colors blaugranes.

Una samarreta especial

Sobre la gespa del Camp Nou, els jugadors han lluït una samarreta especial per commemorar l’efemèride dels 30 anys del Museu, que es van complir el 24 de setembre passat, festivitat de la Mercè. La samarreta inclou el logotip del 30è aniversari del Museu al pit, al costat de l’escut del Club.

Escriu la teva pròpia història i participa al concurs:

[[BOTOGRIS::Escriu la teva història++::http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/noticia/escriu-la-teva-propia-historia-del-barca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();