fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu i els membres de la Junta Directiva brinden amb els directors dels mitjans catalans i representants de la premsa. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB.

Aquest dijous s’ha celebrat a la sala Roma del Camp Nou la tradicional trobada institucional nadalenca del FC Barcelona amb els representants dels mitjans de comunicació que cobreixen la informació del FC Barcelona. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat dels vicepresidents Javier Faus, Jordi Cardoner, Manel Arroyo i el directiu Pau Vilanova, ha compartit un dinar amb els periodistes i ha brindat per un bon Nadal i un millor any 2015.

Davant d’uns dos-cents representants del mitjans de comunicació, el president Bartomeu ha començat el seu parlament agraint especialment la presència dels periodistes més veterans que han dedicat molts anys a informar sobre el Barça, i també la presència per primera vegada d’una àmplia representació de periodistes de diaris i televisions internacionals. A continuació, ha fet un breu repàs de l’any 2014 i ha recordat alguns dels reptes que el Club afrontarà durant l’any que està a punt d’arribar.

Declaracions del president Bartomeu:

“El 2014 ha estat un any complex i difícil, en què han succeït moltes coses. Les hem lluitat de manera molt oberta i us hem ofert tanta informació com hem pogut. Molts d’aquests temes continuen oberts i els seguirem lluitant”.

“Us vull donar les gràcies pel vostre seguiment al Referèndum. Gracies a la vostra informació i per com la vau tractar, pensant en el futur del Club, es va poder prendre una decisió que serà transcendental per als propers 50 anys del Club. Us agraeixo el vostre esforç i compromís”.

“El 2015 serà un any molt important per al Club. Pot ser un any transcendent perquè hi ha moltes coses sobre la taula per decidir, i les anirem treballant. És un any en què també tenim molta il·lusió i confiança dipositada en el Barça de Luis Enrique, un entrenador en el qual confiem per tirar endavant aquest projecte esportiu. Queden uns mesos magnífics, uns mesos d’emoció, i tenim aquesta il·lusió i confiança en ell perquè és una persona que la mereix i per com estem veient que treballa”.

“El 2015 serà un any en què l’aposta per les seccions seguirà intacta. Els darrers anys hem tingut èxits envejats per altres clubs, i volem i desitgem que segueixi sent així. Hi ha projectes, tenim entrenadors de Club, i aquesta aposta per la gent de la casa seguirà forta i clara”.

“Seguirem amb l’estratègia econòmica i potenciarem la manera de fer d’aquesta Junta Directiva en l’àmbit econòmic. Treballarem d’una manera més visible en l’Espai Barça, que el 2015 iniciarem amb el Miniestadi, i podrem veure com avança. Treballarem per complir amb el repte de portar a l’Assemblea del 2015 als nostres compromissaris les propostes dels arquitectes que s’escolliran per fer possible aquest Espai Barça, que ha de ser una realitat el 2021”.

“Volem seguir potenciant la marca Barça per seguir sent un dels clubs més estimats del món. Per això necessitem també els mitjans internacionals, als quals vull agrair que parlin del Barça, i també necessitem que els nostres esportistes ens ajudin”.

“Vull insistir en el tema de la violència i ho seguiré repetint. Volem ajudar i treballar per treure la violència dels estadis. Tenim una tolerància zero amb els violents. Aquí no abaixarem la guàrdia, al contrari, la guàrdia seguirà alta i si cal l’aixecarem encara més”.


Bartomeu, al dinar de Nadal amb els mitjans por fcbarcelona

Tornar a dalt