fcb.portal.reset.password

El 2 d’agost del 1935, Josep Suñol es va convertir en president del FC Barcelona

Aquest dijous, a les 12.30 hores (en directe per Barça TV i en streaming a www.fcbarcelona.cat), al Museu del Club, tindrà lloc l’acte institucional d’obertura de l’Any Suñol, el conjunt d’accions programades en homenatge a qui va ser president del FC Barcelona entre els anys 1935 i 1936. La celebració de l’Any Suñol va ser decidida per la Junta Directiva el mes de desembre passat, per tal de commemorar el 80è aniversari del seu accés a la presidència del Club, que va tenir lloc el 2 d’agost del 1935.

L’Any Suñol s’iniciarà amb la inauguració de l’Espai Permanent Suñol al Museu del Club, una mostra que recull objectes i documents propietat del Museu, de l’arxiu familiar, i procedents de l’Arxiu Nacional de Catalunya.

L’acte comptarà amb l’assistència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident de l’Àrea Institucional i Internacional, Carles Vilarrubí.

El calendari de l’Any Suñol també inclourà la nova nomenclatura de la Llotja Presidencial del Camp Nou, que portarà el nom de Llotja President Suñol; una conferència magistral sobre la figura del president Suñol i sobre aquell període de la història de Catalunya i del Club; exposicions itinerants per diferents ciutats europees on el primer equip jugui partits de Lliga de Campions, i la creació d’un documental televisiu centrat en la figura de Josep Suñol.

Tornar a dalt