fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu, juntament amb Theodoros Giannikos (Olympiacos) i Ausrys Labinas (Ekranas)

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat en la reunió del Comitè Executiu de l’ECA que l’Associació Europea de Clubs de Futbol ha celebrat aquest dimecres a l’estadi Stamford Bridge del Chelsea FC a Londres.

Aquesta és la segona reunió de la temporada del Comitè Executiu de l’ECA, que se celebra en l’àmbit de la trobada anual de Leaders in Football, i que convoca dirigents d’aquest esport d’arreu del món.

Bartomeu, a la fotografia juntament amb Theodoros Giannikos i Ausrys Labinas, representants de l’Olympiacos FC i de l’FK Ekranas, respectivament, forma part del Comitè Executiu de l’ECA des del mes de maig passat, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, un càrrec que comporta participar en el màxim òrgan executiu de l’Associació de Clubs. El president blaugrana va participar per primera vegada com a nou membre del Comitè Executiu de l’ECA en la reunió inaugural de la temporada que va tenir lloc al mes d’agost a Mònaco. Està previst que se celebri una tercera reunió abans que finalitzi l’any en una ciutat per decidir.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();