fcb.portal.reset.password
Foto de família de la nova junta

La nova Junta Directiva de l'Agrupació amb Bartomeu, Cardoner i Elías, FOTo: GERMÁN PARGA / FCB

El president Josep Maria Bartomeu ha visitat aquest dijous la seu de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per fer una trobada amb el president Ramon Alfonseda i la seva nova junta directiva, proclamada oficialment el dilluns 16 de març. Bartomeu ha estat acompanyat pel vicepresident social Jordi Cardoner i el directiu Silvio Elías, responsable de les relacions amb l’ABJ, i també han assistit nombrosos membres de la junta directiva de l’entitat dels veterans.

Bartomeu ha felicitat la junta encapçalada per Alfonseda per la seva elecció i l’ha encoratjada a continuar treballant per aconseguir l’objectiu de garantir una qualitat de vida digna als exjugadors del FC Barcelona que ho necessiten. El president també ha esmentat la iniciativa conjunta de l’Agrupació i el Club de convertir les llegendes vives del Barça en ambaixadors del Club, que puguin participar, a través de l’Agrupació, en actes oficials, partits i activitats de patrocini. Bartomeu també s’ha referit al futur Espai Barça, que acollirà, entre d’altres, la nova seu de l’Agrupació.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“La feina de l’Agrupació està molt ben feta. La seva junta directiva està molt unida, té molta força i ho transmeten quan parles amb ells. Tenen molts projectes per endavant, com per exemple retrobar jugadors que ajudin a difondre la imatge del FC Barcelona arreu. Els encoratjo que facin aquesta feina perquè el projecte és molt engrescador”.

Declaracions de Ramon Alfonseda:

“Fa dotze anys que hi treballem i tenim molt d’afecte per l’Agrupació. Comptem amb el suport de la Junta Directiva del FC Barcelona, que ens dóna una ajuda increïble. La nostra nova junta té molta continuïtat, però l’hem modernitzat amb gent més jove. Era necessari fer un canvi perquè ens farà ser millors”.


Bartomeu, amb l’Agrupació Barça Jugadors by fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();