fcb.portal.reset.password

Entrades per a la final de la Lliga de Campions / GERMÁN PARGA - FCB

La UEFA, amb l’objectiu de no permetre l’accés a l’Estadi Olímpic de Berlín amb entrades no autoritzades, està treballant juntament amb les autoritats corresponents per combatre la venda d’entrades falsificades i la revenda durant el període previ a la final de la Lliga de Campions. L’organització és conscient que hi ha una sèrie de persones, companyies i pàgines que ofereixen entrades i paquets d’hospitalitat per al partit, molts d’aquests amb uns preus més alts dels estipulats.

En aquest sentit, es prendran accions legals oportunes davant aquelles persones que incompleixin la llei i/o els terminis i condicions de les entrades.

La UEFA avisa que els canals de venda oficials d’entrades estan tancats i que ja s’han venut totes les localitats i tots els paquets d’hospitalitat. Així que recomana no comprar entrades a proveïdors no autoritzats. Qualsevol venda no autoritzada invalida l’entrada.

Per poder lluitar contra la venda no autoritzada d’entrades per a la final, la UEFA pot portar a terme controls d’identificació a l’Estadi Olímpic i aquelles persones que tinguin entrades comprades a través de proveïdors no autoritzats no podran accedir al recinte.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL LLIGA DE CAMPIONS++::http://www.fcbarcelona.cat/final-champions-berlin-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();