fcb.portal.reset.password

Mosaic amb la senyera al Camp Nou (2012). FOTO: ARXIU FCB.

El FC Barcelona s’ha adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, a través d’un escrit signat pel president Josep Maria Bartomeu adreçat a Joan Rigol, qui va ser president del Parlament de Catalunya, actual coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. L’adhesió també s’ha oficialitzat amb el corresponent registre electrònic.

El FC Barcelona, de fet, va ser una de les primeres entitats del país que es van declarar a favor del dret a decidir. Ara fa un any es va expressar de manera rotunda a favor del dret a decidir del poble de Catalunya. Va ser en l’informe del president que consta a l’acta de l’Assemblea de Socis Compromissaris del 2013, màxim òrgan de govern del Club. En aquest informe l’aleshores president Sandro Rosell deia: “Sempre estarem al costat del nostre país i de la voluntat del seu poble. Defensem el dret a decidir perquè forma part dels drets fonamentals que han de tenir les persones i tots els pobles”.

Aquest és el compromís al qual s’ha referit en repetides ocasions el president Josep Maria Bartomeu quan ha estat preguntat sobre el posicionament del FC Barcelona amb relació al dret a decidir.

Tornar a dalt