fcb.portal.reset.password

ESCUT FC BARCELONA

La Junta Directiva del FC Barcelona, en la seva reunió en sessió extraordinària d’aquesta tarda, ha decidit els acords següents:

  • Fer constar en acta la felicitació al primer equip de futbol, pel triplet aconseguit aquests darrers dies; a l’equip d’handbol, per la fita de set títols aconseguits; i a l’equip d’hoquei patins, pels seus títols de Lliga i Lliga Europea.
  • La ratificació de l’acord amb Lassa Tyres, marca líder de pneumàtics de Turquia, com a patrocinador principal de les seccions i partner oficial del Club.
  • La ratificació de l’acord global amb Oppo, fabricant de ‘smartphones’ i tauletes que distribueix dispositius mòbils a més de vint països, com a patrocinador oficial del Club per als propers tres anys.
  • La pròrroga per un any més de l’acord de patrocini amb Coca Cola Iberian Partner SA.
  • Acord amb l’empresa americana Tok. TV per a la concessió d’una llicència digital per incorporar una funcionalitat de conversa i interacció dins l’App FCB.
  • Acord amb la Universitat online Siglo21 de l’Argentina, que pertany a la xarxa americana Whitney, per a la creació de cursos online amb la marca FC Barcelona.

La Junta Directiva també ha estat informada d’una proposta de Qatar Airways per renovar el contracte de patrocini que uniria ambdues parts fins al 30 de juny del 2020.

En aquest sentit, la Junta Directiva ha decidit instar el director general del Club i la propera Comissió Gestora, perquè posi a disposició de la Junta Directiva escollida en les properes eleccions l’esmentada oferta, a fi que aquesta decideixi la seva aprovació o desestimació. En cas d’aprovació, la proposta hauria de ser ratificada pels socis compromissaris en la pròxima Assemblea, tal com estableixen els Estatuts del Club.

En el transcurs de la reunió s’ha oficialitzat la dimissió dels següents membres de la Junta Directiva:

Josep Maria Bartomeu i Floreta
Jordi Cardoner i Casaus
Javier Faus i Santasusana
Carles Vilarrubí i Carrió
Jordi Mestre i Masdeu
Manel Arroyo i Pérez
Susana Monje i Gutiérrez
Jordi Moix i Latas
Ramon Pont i Amenós
Joan Bladé i Marsal
Javier Bordas de Togores
Silvio Elías i Marimón
Dídac Lee i Hsing
Josep Ramon Vidal-Abarca i Armengol
Ramon Cierco i Noguer
Pau Vilanova i Vila-Abadal

En conseqüència, i d’acord amb el que estableix l’article 35.4 dels Estatus del Club, es considera que el cessament dels membres de la Junta té caràcter simultani i generalitzat. Immediatament s’inicien els tràmits previstos en els Estatuts per constituir una Comissió Gestora que substitueix la Junta Directiva i de la que esdevé president des d’aquest mateix moment Ramon Adell, com a president de la Comissió Econòmica.

Tornar a dalt