fcb.portal.reset.password

Messi celebra un dels cinc gols que va marcar al Bayer Leverkusen / ARXIU FCB

Va ser una nit extraordinària, amb una golejada històrica del Barça davant el Bayer Leverkusen (7-1) i una sublim exhibició de Leo Messi, autor de cinc dels set gols de l’equip blaugrana. Davant d’un equip alemany derrotat per endavant pel desavantatge de dos gols que tenia del partit d’anada de vuitens de final de la Champions League (1-3), l’escenari era ideal perquè l’equip de Guardiola oferís les seves millors virtuts, com el toc subtil, la pressió i la verticalitat. I el dia perfecte per a les ànsies golejadores de Messi, que, amb dos gols gràcies a sengles assistències de Xavi i Iniesta, va possibilitar el 2-0 del descans.

Després va ser Cesc qui va habilitar l’argentí per al tercer gol poc abans que Guardiola donés un descans merescut a Xavi i Iniesta. Un dels incorporats, Tello, es va sumar a la festa amb la seva habitual desimboltura en aconseguir dos gols gairebé idèntics, de trets rasos des de dins de l’àrea. Els gols del jugador del planter es van intercalar amb dos més de Messi, la voracitat del qual no semblava tenir límits. El gol de Bellarabi, ja en el descompte, va ser pura anècdota. Enlluernat davant el que havia vist, el tècnic barcelonista Josep Guardiola no va escatimar elogis a l’estrella del seu equip: “Messi és el millor. No n’hi ha un altre com ell, i jo sóc molt afortunat d’entrenar aquest jugador. El tron li pertany i només ell decidirà quan ho deixarà”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();