fcb.portal.reset.password

Enric Llaudet, investit president del FC Barcelona / DOMINGO

Com era propi dels anys del franquisme, l’elecció del president del Club va recaure només en els socis compromissaris, que en aquella ocasió eren 280 dels 54.000 socis de l’Entitat. L’elecció es va fer en el transcurs de l’Assemblea de Compromissaris, vigilada des de la presidència pels delegats governatiu i de la federació espanyola. Dels 280 compromissaris n’hi van assistir 224, que en votació secreta van anar introduint les paperetes a l’urna.

Enric Llaudet va aconseguir 122 suports, i Jaume Fuset, 98, a més de tres vots en blanc i un de nul. El recompte va ser molt emocionant i es va arribar a un empat a 92, però les darreres paperetes van inclinar la balança cap a Llaudet, que es va imposar amb una diferència de 24 vots. Després de resultar elegit, el nou president va prometre treballar honradament i eficaçment pel prestigi d’un club.

Tenia com a objectius immediats renovar l’equip després de l’etapa d’Helenio Herrera i resoldre el problema econòmic generat arran de la construcció del nou estadi. Llaudet va afegir: “Treballaré amb noble força, reactivaré la inquietud barcelonista, faré tot el que estigui al nostre abast i més si cal perquè el Barcelona torni a ser aquell club poderós i estimat, amb prestigi i grandesa estesos arreu del món”.

 

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt