fcb.portal.reset.password

La nova tribuna de Les Corts el 1943 / ARXIU FCB

[[DES_1]] La Junta Directiva del FC Barcelona que presidia el marquès de la Mesa de Asta va donar llum verda a la construcció d’una nova tribuna al camp de Les Corts. El projecte el va presentar l’enginyer Eduard Torroja, i cobria una superfície molt més gran que la tribuna antiga. La nova construcció va començar a alçar-se sobre la vella, fins que aquesta es va vendre al Gimnàstic de Tarragona el novembre del 1944, amb el compromís de fer-se càrrec de les despeses de retirada i transport.

Finalment, el 2 de juny del 1945 es va inaugurar la nova tribuna, en un partit entre el Barça i el Nàstic. Havia costat prop de de tres milions de pessetes, i era un pas més per millorar un estadi que s’estava fent petit per a les necessitats de la massa social barcelonista. Tot plegat, una mostra evident de la recuperació del Barça de la postguerra.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt