fcb.portal.reset.password

Acte de la col·locació de la primera pedra del Camp Nou / ARXIU FCB

Una multitud es va citar als terrenys on s’anava a alçar el nou camp del FC Barcelona. Per a l’Entitat era un dia que passaria a la història, ja que significava el primer pas cap a una modernitat que no podia esperar. Sota la presidència del governador civil Felipe Acedo Colunga, i amb la benedicció de l’arquebisbe de Barcelona Gregorio Modrego, es va col·locar la primera pedra davant 60.000 aficionats. Va ser un acte solemne en què no van faltar les tradicions del país (hi van actuar els Cors de Clavé) ni els discursos.

I, en aquest sentit, emotiu va ser el del president Miró-Sans. Va deixar, entre d’altres, missatges com “la pedra que hem enfonsat és la llavor que sembrem” i “hem posat el ciment més ferm, que és la presència de tots nosaltres, units en la santa germandat barcelonina, per tal que després junts, sense excepció de ningú, en fervent unitat, col·laborem amb els nostres mitjans materials a que aquest solar obert a tots els quadrants es converteixi en una impressionant estructura de ferro i ciment”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();