fcb.portal.reset.password

Guillermo Amor, durant el seu últim partit amb la samarreta del Barça / HORACI SEGUÍ

Guillermo Amor, un jugador format al planter del FC Barcelona, va posar punt final a una exitosa carrera al seu club de tota la vida. El migcampista havia pujat al primer equip la temporada 1988/89 de la mà de Johan Cruyff, i després de 19 anys vestint els colors blaugrana va firmar la quitança per marxar a la lliga italiana. Va ser un dia trist per a qui havia estat un dels estendards del planter barcelonista, un dels primers residents de la Masia i un exemple dins i fora del camp, ja que el Barça va caure per 1-4 contra el Salamanca.  

“Mai vaig pensar que podria arribar aquest dia. M’hauria agradat penjar les botes al Camp Nou, però me’n vaig feliç, satisfet, de tot el que he fet al Barça. I amb moltes ganes de continuar la meva carrera”. Aquestes van ser algunes de les paraules del comiat d’Amor, que, tot i que acabava de firmar per la Fiorentina, tenia clar que mai deixaria de ser culer: “Aquí és casa meva i segur que tornaré algun dia”, va assegurar. El migcampista marxava amb l’esperança que algú altre del planter, com Xavi, ocupés el seu lloc.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt