fcb.portal.reset.password

Thierry Henry saluda l'afició, el dia de la seva presentació al Camp Nou / FCB

Thierry Henry, estrella de la selecció francesa campiona de l’Eurocopa i el Mundial, va fitxar pel FC Barcelona el 22 de juny del 2007. El Barça va pagar 24 milions d’euros a l’Arsenal i Henry es va comprometre per a quatre temporades, amb una clàusula de rescissió de 125 milions. Tres dies després, el 25 de juny, va ser presentat al Camp Nou sota una gran expectació. Unes 32.000 persones van acudir al coliseu barcelonista per veure el francès vestir-se per primera vegada amb els colors del Barça. El seu dorsal seria el 14, un dels més emblemàtics perquè era el preferit de Johan Cruyff.

Durant la seva presentació, Henry va assegurar: “Vull guanyar molts títols aquí i treballaré dur, donaré el cent per cent”. També va demanar als que portaven més temps al Club que li ensenyessin el camí, ja que el seu objectiu era el mateix que el d’ells i el del Club: “Guanyar títols”. El president Laporta va confirmar que fitxar Thierry era un desig llunyà. “Cruyff ja el volia. Aportarà compromís, qualitat i experiència”, va assegurar. Tot i la seva edat, propera als 30 anys, el Barça fitxava un futbolista extraordinari que donaria tardes de glòria a l’Entitat.  

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();