fcb.portal.reset.password

Kocsis remata al fons de la xarxa un dels dos gols que va fer a la final de Copa / ALFREDO ANGUITA

Un any més el rei de copes va tornar a guanyar la competició, que en aquells anys s’anomenava Copa del Generalísimo. Feia pocs dies que l’equip s’havia proclamat campió de Lliga, i va posar la cirereta de l’exitosa temporada al camp del Reial Madrid. La final va ser força plàcida, ja que el campió de Lliga s’enfrontava a un Granada que havia acabat el campionat en places de promoció.

priori la distància entre tots dos equips era molt gran, però ja se sap que en una final pot passar de tot. No obstant, es va imposar la lògica, i sota la batuta d’Helenio Herrera va caure el 14è títol de Copa. El Barça va derrotar el Granada per 4-1, amb gols d’Eulogio Martínez, Kocsis (2) i Tejada.

En aquella final, el ‘Mag’ va fer jugar d’inici els següents onze futbolistes: Estrems; Olivella, Rodri, Gràcia; Gensana, Segarra, Tejada, Kocsis, Eulogio Martínez, Suárez i Villaverde.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt