fcb.portal.reset.password

L'onze inicial que va superar per 5-1 el Reial Madrid a Les Corts / ARXIU FCB

Un esplèndid marcatge de Flotats a Di Stéfano va ser una de les claus del triomf del Barça davant el Reial Madrid (5-1) a Les Corts en la jornada 22 del campionat de Lliga. Daucik, entrenador de l’equip català, va prescindir de Gonzalvo III en aquest partit, tot i la gran temporada que estava fent, i va donar entrada a Flotats, el qual va amargar la tarda a la figura madridista, que va passar pràcticament desapercebuda. “Una decisió valenta que cal apreciar amb el seu valor, ja que el més còmode per a l’entrenador era no complicar-se la vida i seguir la veu de la grada”, va escriure Carlos Pardo en la crònica per a El Mundo Deportivo.

L’entrenador, al final de duel, va admetre: “Flotats ha marcat molt bé Di Stéfano, que no ha pogut fer el seu joc, però estic content amb la labor de tot l’equip”. Va alinear Velasco; Hanke, Biosca, Segarra; Flotats, Bosch; Tejada, César, Kubala, Moreno i Manchón. El Barça va caçar el Madrid a dalt de tot del taulell (30 punts), però no acabaria guanyant la Lliga.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt