fcb.portal.reset.password

Roberto Dinamita en acció durant un partit del Barça al Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] A principis del 1980 el Barça va haver de buscar un reforç per a la primera línia i es fixà en el brasiler Roberto Dinamita, del Vasco de Gama. Signà el 9 de gener i assegurà: “Sols puc prometre una cosa: gols”. Onze dies després debutà en un Barça-Almería (2-0) de Lliga i seves van ser les dues dianes de l’equip de Rifé. La primera en el minut 80, de penal i la segona en el 90, després d’un xut que impactà a l’esquena d’un adversari i en el pal, per acabar entrant. El jugador, en acabar el duel confessà sentir-se “molt feliç i satisfet” perquè “era la meva presentació i crec que he complert. El dos gols han estat el millor de la nit”.

Afegí que “era conscient que tots els seguidors blaugranes estaven pendents del meu joc i penso que no s’han vist defraudats”. Al seu entendre, “els dos gols m’han anat bé de cara a poder jugar el proper partit més tranquil i estic convençut que d’aquí a poc temps em compenetraré amb la resta dels meus companys. No oblidem –va dir somrient- que el món no es va fer en un sol dia”. Tot i l’esperançador començament, el pas de Roberto va ser fugaç i abans d’acabar la temporada va tornar al seu país, on era un veritable ídol.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();