fcb.portal.reset.password
El 19 de gener del 2009 els jugadors del primer equip van realitzar el primer entrenament a la Ciutat Esportiva

Els jugadors del primer equip realitzen el primer entrenament a la Ciutat Esportiva / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El primer equip, amb Josep Guardiola al capdavant, feia la primera sessió preparatòria en les noves instal·lacions de Sant Joan Despí, inaugurades l’1 de juny del 2006. “Benvinguts a casa vostra”, va dir el tècnic de Santpedor als seus deixebles aquest primer dia, alhora que els animava a integrar-se aviat a una Ciutat Esportiva que havia estat dissenyada per tal que els professionals hi trobessin tot tipus de facilitats i comoditats per poder fer millor la seva feina.

Tot i que l’equip havia esta convocat a les 10 del matí, no va saltar al camp número 1, on hi havia de fer el primer entrenament, fins a les 11. Els primers a trepitjar la nova gespa van ser Puyol, Valdés i Xavi, i el brasiler Dani Alves va ser el primer ocupant que va tenir la també nova sala de premsa. I el primer partit que va preparar l’equip a la Ciutat Esportiva va ser un derbi de la Copa del Rei davant el RCD Espanyol.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt