fcb.portal.reset.password
Esteban va marcar el gol que va eliminar a l'UE Lleida i que va permetre l'accés als quarts de final de la Copa del Rei als blaugranes

Esteban celebra el gol que va marcar a l'UE Lleida / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El Boquerón Esteban va encarrilar, amb un increïble gol a l’UE Lleida, la classificació del FC Barcelona per als quarts de final de la Copa del Rei. Va ser el 0-1 en el partit d’anada celebrat al Camp d’Esports. Així es va explicar a les pàgines del ‘Mundo Deportivo’: “Esteban controla una pilota just al centre del camp, després d’una sacada de porta: observa la posició avançada de Roberto i llança un enverinat xut bombejat que fa inútil el retrocés del porter lleidatà cap a la meta. Un gran gol que haurien firmat els mateixos Pelé i Maradona”.

El jugador, al final del partit, va reconèixer: “Havia vist el porter avançar en vàries ocasions, per això ho vaig intentar. Mira que si l’arribo a marcar en el Camp Nou...”  El gol valdria el pes en or en el còmput global de l’eliminatòria, ja que en el coliseu barcelonista es va registrar empat a zero.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt