fcb.portal.reset.password

Els protagonistes del partit solidari a favor de les víctimes del tsunami / ARXIU FCB

El coliseu barcelonista va obrir les portes a un matx entre un equip liderat pel llavors crac de l’equip, Ronaldinho, i un altre liderat per Shevchenko, del Milan, amb el propòsit d’ajudar les víctimes del tsunami amb l’epicentre localitzat a la costa de l’oest de Sumatra (Indonèsia). El duel, organitzat per la FIFA i la UEFA conjuntament i que va comptar amb la col·laboració de la Reial Federació Espanyola de Futbol i el FC Barcelona –que va cedir el seu estadi de manera gratuïta–, va ser batejat amb el nom de ‘Football for Hope’ (‘Futbol per a l’Esperança’). “El futbol és l’espectacle més gran de la terra. Interessa a la gent”, digué William Gaillard, director de Comunicació i Relacions Públiques de la UEFA. “Així que la millor manera de transmetre el missatge que les víctimes necessiten ajuda és que aquests grans jugadors saltin al camp i juguin un partit en què demostrin el seu suport”, va afegir.

El partit va ser un gran espectacle (va guanyar l’equip de Ronaldinho per 6-3) i, entre d’altres, hi van participar estrelles com Dida, Cafú, Márquez, Deco, Kaká, Eto’o, Casillas, Thuram, Kameni, Park, Henry, Zola, Beckham, Gerrard, Zidane, Del Piero i Raúl, a més de Ronaldinho i Shevchenko. Uns 40.000 espectadors es van trobar a les grades del Camp Nou.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt