fcb.portal.reset.password

Àngel Mur amb jugadors del primer equip la temporada 2005/06 / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El diari Mundo Deportivo, l’any del seu centenari (1906-2006), homenatjà Àngel Mur Ferrer, fisioterapeuta i tota una institució del FC Barcelona, al qual serví des de l’estiu del 1973. L’acte va tenir lloc a l’Espai Cultural Barcelona de Caja Madrid, on es va dedicar un racó personalitzat a un home que va reunir jugadors de cinc generacions, en el seu més que merescut reconeixement. Mur, que havia seguit  les passes del seu pare, es va emocionar i no va poder amagar les llàgrimes. I confessa que “aquesta és la millor manera de sentir que la gent t’estima”.

Tot i que el setembre d’aquell mateix any va rebre un homenatge institucional, on va poder sentir l’escalf i estimació de l’afició, Mur sempre recordarà la sorpresa -ell l’anomenà de manera afectuosa “emboscada”- donada des del 'Mundo Deportivo' i els elogis rebuts d’amics com 'Lobo' Carrasco (“Mur és el Barça), Eusebio (“Et cuida físicament i anímicament, va ser el meu conseller espiritual”) o Maribel, la seva esposa (“Sempre ha anat amb la maleta enganxada, però mai s’ha oblidat de la seva família”). Mur, durant un temps, va compaginar la seva feina de fisioterapeuta amb el FC Barcelona i la selecció espanyola.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt