fcb.portal.reset.password

Casament al Camp Nou. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB.

Ja fa uns anys que el Camp Nou, a més de partits de futbol, també acull altres esdeveniments, com ara casaments. I precisament aquest dijous al vespre, a menys de 48 hores per al Clàssic de Lliga, se n’hi va celebrar un. Els contraents, Kenya Kishimoto i Nozomi, eren una parella japonesa apassionada del futbol i del Barça. La boda civil va congregar un reduït nombre de convidats a sobre la gespa l’Estadi del Barça.

El teatre dels somnis

En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, el nuvi es mostrava emocionat i explicava l’elecció: “Porto 15 anys a Barcelona i mai m’he perdut ni un sol partit del Barça. Aquest és l’escenari dels meus somnis”. Kenya juga de central en un equip amateur i el seu ídol és Carles Puyol. És per això que durant la cerimònia va ser obsequiat amb una samarreta del capità culer. Nozomi, per la seva banda, va rebre la d’Andrés Iniesta.

D’aquesta manera, es va concebre l’enllaç més blaugrana possible, a dos dies del Barça-Madrid. Es tractava de la primera parella que contractava el servei de Cerimònia Civil al Camp Nou. Inclou també una sessió fotogràfica en alguns indrets emblemàtics de l’Estadi com la zona presidencial, els vestidors o la zona mixta.


[[BOTOVERMELL::Casaments al Camp Nou++Més informació::http://empresa.fcbarcelona.cat/detall/fitxa/casaments-al-camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();