Últim adéu a Luis Aragonés

Últim adéu a Luis Aragonés

Jordi Mestre, Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Andoni Zubizarreta, Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Cesc Fàbregas i Carles Puyol assisteixen al funeral de l’exjugador i exentrenador

Una àmplia representació del FC Barcelona ha acomiadat aquest diumenge al migdia l’exjugador i exentrenador Luis Aragonés, mort aquest dissabte a primera hora del matí als 75 anys. El vicepresident Jordi Mestre i el director esportiu de Futbol Andoni Zubizarreta, acompanyats per Carles Rexach, Josep Maria Fusté i quatre jugadors del primer equip –Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Cesc Fàbregas i Carles Puyol–, han assistit al funeral celebrat al municipi madrileny de Tres Cantos.

Cal recordar que tots quatre jugadors van formar part de la selecció espanyola que va guanyar l’Eurocopa l’any 2008 amb Aragonés com a tècnic.

Andoni Zubizarreta ha expressat novament la tristor que suposa el seu adéu: “Amb Luis Aragonés ens queda una factura molt gran per pagar. Em quedo amb l’home que vaig conèixer més que amb l’entrenador que ens va donar tants èxits”.

Dissabte, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, recordava així la figura de l’exentrenador blaugrana durant la temporada 1987/88: “Lamentem, en nom del FC Barcelona, la mort de Luis Aragonés, un dels grans del futbol i un dels entrenadors més carismàtics i entranyables que es recorden. Vam tenir l'honor com a Club de comptar amb els seus serveis, tot i que en una etapa molt curta, la temporada 1987/88, en la qual es va conquerir la Copa del Rei”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut