fcb.portal.reset.password
Puyol signa la samarreta sortejada

Puyol signant la samarreta sortejada / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Moment del sorteig fet davant de notari

Moment del sorteig / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Aquest divendres s’ha celebrat a la sala de premsa Ricard Maxenchs un sorteig davant notari per premiar els socis que han alliberat el seu seient en el marc de la Tercera Diada del Soci Solidari. Aquesta diada se celebrarà en el partit de setzens de la Copa del Rei del 17 de desembre (22 hores) contra el Cartagena al Camp Nou.

Un premi de luxe

El premi per la generositat ha estat una entrada de Llotja per al partit per a cadascun dels deu premiats. A més, el primer soci premiat en el sorteig s’ha emportat també una samarreta signada per tots els jugadors de la plantilla del primer equip de futbol.

La iniciativa permet que els seients alliberats vagin en benefici de col·lectius d’entitats com Benestar Social, la Creu Roja i entitats d'acció social col·laboradores de la Fundació FC Barcelona. Així, les persones que habitualment no tenen l’oportunitat de veure un partit en directe hi podran assistir.

L’èxit de les dues últimes edicions ha portat el Club a repetir aquest acte solidari. En la primera, més de 33.000 persones de més de 400 entitats diferents se’n van beneficiar, i en la segona van ser més de 39.000 persones de 3.250 entitats.

Reconeixement a les entitats col·laboradores

Dilluns vinent a les 20 h a la Sala Auditori 1899 se celebrarà un acte d’agraïment a les entitats que col·laboren en aquesta Diada. D’aquesta manera, es farà un reconeixement a la diversitat d’entitats que treballen cada dia en benefici dels que més ho necessiten.

[[BOTOVERMELL::Allibera ++el teu seient::http://www.fcbarcelona.cat/socis/seient-lliure::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();