fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, en el seu discurs durant el Congrés Mundial de Penyes. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Davant de més de mil penyistes, el president Sandro Rosell ha fet balanç de la temporada en les diverses àrees del Club. En primer lloc, ho ha fet de l’esportiva i ha parlat del canvi a la banqueta. “Ha estat una pretemporada molt dura i un pèl trista per renunciar a gaudir del nostre Tito. És un privilegi haver gaudit d’un entrenador com ell. Estem tots els barcelonistes units a ell i li desitgem que es recuperi”, ha indicat entre aplaudiments.Estem tots els barcelonistes units a Tito i li desitgem que es recuperi

Al mateix temps, s’ha referit al seu successor: “Tata és poc conegut a Europa, però l’anirem coneixent. Compleix el perfil tècnic i humà”. “Totes les persones que hi estan interactuant estan encantats. És un molt bon entrenador, li agrada el nostre model i pot aportar coses noves per millorar-lo”, afegia.

Pretén una incorporació més

El president també ha tractat l’arribada de Neymar i de la societat que pot formar amb Leo Messi: “Com a persones s’entenen i suposo que al camp també”. De l’argentí, s’ha congratulat: “Tenim un Messi supermotivat, els metges diuen que ha vingut com mai. El veig sempre rient en els entrenaments i això m’agrada molt. És el millor del món i el nostre líder”. Per culminar el discurs de l’Àrea Esportiva, Rosell ha explicat que es pretén “que hi hagi una incorporació més” per tancar la plantilla.

Segueix la recuperació econòmica

Pel que fa a l’àmbit econòmic, ha apuntat: “Segueix la recuperació, ja que hem tornat a obtenir beneficis”. Continuava: “Seguim reduint el deute. Ens el vam trobar situat a 500 milions i l’objectiu és reduir-lo en 300 milions per deixar-lo a 200 milions al final del nostre mandat”. A més, el màxim dirigent ha volgut remarcar el creixement patrimonial i que “per primera vegada en molts anys els fons propis són positius”: “Tenim més del que devem i és una ràtio importantíssima per tenir credibilitat”.

Bona salut social i institucional

La temporada 2012/13 va ser també molt intensa a l’apartat social. Rosell ha repassat totes les accions, amb especial èmfasi en el futur referèndum per al projecte immobiliari del Camp Nou, així com la redacció dels nous estatuts i l’actualització del cens. “Hi ha una molt bona salut a l’Àrea Social”, resumia.

Finalment, en referència a l’Àrea Institucional, el president ha explicat l’imminent viatge a Israel i Palestina tot assegurant: “Volem posar el nostre granet de sorra per la pau”. I ha recordat: “Som un club transversal”. Alhora, manifestava: “Per respecte a les nostres arrels ens hem volgut sumar al 300 aniversari del 1714 fent que la nostra segona samarreta sigui la de la senyera”. Una declaració que li valdria una de les ovacions de la jornada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();