fcb.portal.reset.password
Inauguració de la nova FCBotiga Megastore.

Inauguració de la nova FCBotiga Megastore. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB.

La nova FCBotiga Megastore, ubicada a les instal·lacions del Camp Nou, ha quedat estrenada aquest dimecres al vespre amb una espectacular inauguració. No s’ho ha volgut perdre el president Sandro Rosell, ni gran part de la Junta Directiva, així com nombroses personalitats vinculades al barcelonisme.

Ha estat precisament Rosell, juntament amb Marcos Garzo (director general de Nike Iberia), qui ha premut el polsador que obria per primer cop els 2.100m² en tres plantes d’instal·lació. Aquí, la primera sorpresa de la nit: a l’interior ja hi havia Javier Mascherano, els capitans de les quatre seccions professionals (Juan Carlos Navarro, Víctor Tomàs, Aitor Egurrola i Jordi Torras) i la futbolista Vicky Losada.

Una unió prolífica

Posteriorment, Sandro Rosell ha expressat el seu “afecte” per Nike i s’ha mostrat ambiciós: “Aquesta és la millor botiga lligada a un club de futbol i volem que sigui la botiga del Barça, i la botiga del futbol de Barcelona i de Catalunya”. Al mateix temps, el president ha recordat que abans de la remodelació ja era la botiga que facturava més per metre quadrat i “la segona millor en número de facturació de Nike”, només superada per una de Nova York. “Fa 16 anys que estem junts i m’agradaria estar-hi 16 anys més”, ha indicat. “La nostra unió ens fa més grans i ens dóna més recursos”, ha conclòs.

Traca final amb Neymar

A continuació, Mascherano s’ha atrevit a utilitzar una Digital Locker, la nova eina per personalitzar les samarretes. L’argentí ha confessat que el lloc “és especial i bonic”, ja que és on va ser presentat com a jugador del Barça (2010) quan s’alçava l’antiga Sala París.

En els instants finals de la inauguració els assistents han pogut descobrir tots els racons de la nova FCBotiga Megastore. Quedava, però, la sorpresa final. Enmig d’una gran expectació, Neymar Jr s’incorporava a la festa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();