fcb.portal.reset.password

L'expedició blaugrana al costat de Mahmoud Abbas / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Només travessar el punt fronterer amb Israel s’ha començat a veure les primeres banderes blaugrana pel carrers de Betlem mentre el pas de la comitiva blaugrana despertava una enorme expectació.

Els jugadors ho han viscut en la pròpia pell tot just baixar de l’autocar. Moltíssims aficionats, amb una presència destacada de nens amb diferents samarretes del Barça, han fet sentir la seva veu mentre cridaven els noms dels jugadors. Messi ha estat, amb diferència, el més aclamat. Els blaugranes s’han dirigit a la Basílica de la Nativitat, el lloc on es creu que va néixer Jesus de Natzaret, per visitar l’interior del temple. Després de saludar els principals responsables religiosos de la comunitat, tots els integrants de la plantilla s’han fet una fotografia de grup a l’exterior de la basílica.

Recepció de Mahmoud Abbas

Tot seguit la comitiva s’ha dirigit a la seu de la presidència palestina, on, en una visita privada, han estat rebuts pel president Mahmoud Abbas. Amb un tractament de cap d’estat, el president Sandro Rosell, els membres de la Junta Directiva i els jugadors han intercanviat paraules i obsequis amb el màxim representant palestí. Posteriorment Jibril Rjoub, cap de l’Associació de Futbol de Palestina, ha atès els mitjans de comunicació i ha explicat que es tractava d’un moment històric per al poble palestí. “Tenim un gran respecte per la visita que ens ha fet el Barça. És un gran pas per aconseguir els desitjos de pau”. Ha expressat el desig que algun dia hi pugui haver un estat palestí independent, i com a mostra d’agraïment ha anunciat que quan arribi aquest dia el FC Barcelona serà el primer equip convidat per jugar un partit.

El president Sandro Rosell ha agraït l’estima que ha demostrat el poble palestí i ha dit: “Tot el que pugui fer el Barça per ajudar i posar un granet de sorra per resoldre aquest conflicte i assolir la pau, ho farem”. També ha tingut unes paraules especials per als nens palestins després de veure’n moltíssims amb la samarreta del Barça.

Tornar a dalt