fcb.portal.reset.password

Neymar, el dia de la seva presentació. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Neymar da Silva ha estat el gran fitxatge del FC Barcelona per a la temporada 2013/14, que està a punt de començar. L’arribada del brasiler a Barcelona ha significat la contractació d’un dels valors més preuats del mercat mundial i el compliment d’una demanda molt específica dels serveis tècnics del Club. Al número d’agost i setembre de la Revista Barça dediquem la portada i els reportatges principals a la figura d’aquest jugador que ha fet realitat el somni de jugar al Barça, al costat de futbolistes com Leo Messi, l’indiscutible número 1 mundial, i de cracs com Xavi, Iniesta, Puyol, Sergio Busquets, Alexis i la resta de jugadors blaugrana que han format part d’un equip de llegenda.

Les curiositats del cas

En aquest número 64 de la Revista Barça els lectors podran trobar les interioritats del fitxatge de Neymar i les claus i anècdotes del llarg procés que va durar la conquesta del brasiler. La Revista explica com l’estratègia del club blaugrana va ser treballar les relacions humanes i la part emocional per poder competir amb altres clubs que van presentar ofertes econòmiques molt superiors. Quan va sentir per primera vegada el president Rosell a parlar del brasiler? Quan es va prometre Neymar que algun dia jugaria al Barça? Quan van tenir coneixement Guardiola i Tito dels informes del jugador que els va presentar Zubizarreta? Quan es va produir el primer contacte del Barça amb l’entorn del jugador? En quin moment el Barça va arribar a un primer acord de traspàs amb el Santos? Com el pare del jugador posava a prova la voluntat de Neymar de jugar al Barça? Les respostes a totes aquestes preguntes es poden trobar a les pàgines del primer reportatge de la Revista Barça.

Material inèdit

També s’hi troben les anècdotes i les imatges inèdites del primer dia de Neymar a Barcelona, el dia de la seva presentació oficial, i el catedràtic de Comunicació de la UAB Miquel de Moragas analitza en un interessant article la dimensió mediàtica del tàndem Messi-Neymar al Barça. A més, al mateix número també s’explica la vessant solidària que Neymar canalitza a través de la seva fundació, Projeto Neymar Jr, i com el brasiler i el Barça reforcen mútuament, amb la seva unió, el seu lideratge global a les xarxes socials.

Força, Tito

D’altra banda, en aquest número de la Revista es recull la carta oberta que Tito Vilanova va enviar a tots els socis i aficionats del FC Barcelona per acomiadar-se, després d’haver hagut de deixar la banqueta del primer equip per centrar-se en la seva recuperació. L’empordanès ha estat substituït per l’argentí Tata Martino, que serà el protagonista del següent número, que sortirà a l’octubre.

La reforma dels Estatuts, que serà sotmesa a la votació dels compromissaris en la propera Assemblea, i el balanç econòmic de l’exercici, a més de l’entrevista amb el doctor Josep Sánchez de Toledo, cap d’Oncologia Infantil de la Vall d’Hebron i Català de l’Any, són altres temes que es podran trobar en aquest número que ja comença a arribar a les llars dels socis del Barça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();