fcb.portal.reset.password

Socis votant durant una Assemblea / FOTO: ARXIU FCB

El Palau Blaugrana acollirà aquest dissabte, a les 16 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria, l’Assemblea General Ordinària del Club. Entre els punts principals de l’ordre del dia, destaca la inclusió de l’adaptació i reforma, si escau, dels Estatuts. “Hem classificat les reformes bàsicament en quatre categories: les que hem fet simplement per una qüestió de redacció; les que hem fet per adequar-nos a la realitat; les que hem fet per ajustar-nos a la normativa vigent, i les que són autèntiques novetats que nosaltres entenem que s’hi han d’incloure per millorar la participació del soci i el control econòmic de l’Entitat”, apunta Toni Freixa, secretari i portaveu de la Junta.

Com és habitual, els compromissaris hauran d’aprovar la liquidació de l’exercici econòmic corresponent a la temporada 2012/2013 –32 milions d’euros de beneficis– i el pressupost del curs 2013/2014, que ja es va avançar que seria de 509 milions d’euros. Serà la primera vegada en la història del Club que el pressupost s’enfilarà per sobre dels 500 milions.

Sessions informatives per resoldre els dubtes

Dimecres i dijous el Club va organitzar una trobada amb els socis que volien conèixer de primera mà alguns dels punts de l’Assemblea de Compromissaris de dissabte. Les sessions es van celebrar a l’Auditori 1899 i quatre membres de la Junta Directiva van atendre personalment les preguntes dels socis assistents. Els socis que volien assistir-hi només havien d’omplir un formulari d'inscripció a la pàgina web del Club. Tots ells van rebre de forma anticipada un exemplar de la Memòria 2012/13 del FC Barcelona.

Per últim, pel que fa a la composició de l’Assemblea, el vicepresident Jordi Cardoner en destaca algunes novetats: “L’elecció de 25 compromissaris per part de la Junta considerem que no correspon al segle XXI. En canvi, considerem que sí que ha d’haver- participació de l’estament penyístic. Són persones vinculades al Club i, en representació del territori, han de tenir veu en aquestes Assemblees”.

105 professionals acreditats

L'Assemblea General Ordinària del FC Barcelona sempre genera expectació. Aquesta vegada, s'han acreditat 105 professionals procedents de 31 mitjans.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();