fcb.portal.reset.password
La Proposta del Nou Espai Barça, protagonista de la REVISTA BARÇA

La Proposta del Nou Espai Barça, protagonista de la REVISTA BARÇA

El número 68 de la REVISTA BARÇA, que els socis començaran a rebre a partir d’aquesta setmana, està dedicat a la Proposta del Nou Espai Barça que es portarà a referèndum el proper 5 d’abril. La publicació del Club analitza en profunditat tota la informació d’aquesta proposta, que inclou el Nou Camp Nou aprofitant l’estructura de l’actual, el Nou Palau amb un pavelló annex i l’Espai Barça, que preveu els edificis destinats a activitats complementàries, a més de les zones obertes enjardinades que han d’integrar les instal·lacions del Club amb el barri i la ciutat.

El president Josep Maria Bartomeu es dirigeix a tots els socis en una carta oberta en què explica els motius pels quals el FC Barcelona ha de fer front a aquest repte patrimonial que marcarà el futur social, esportiu i econòmic del Club en els propers 50 anys.

Els socis rebran l’exemplar de la revista imprès en paper com és habitual, però també una versió digital a través de l’‘Infosocis’, que inclourà també els primers vídeos virtuals sobre la Proposta del Nou Espai Barça.

Aquest número de la REVISTA BARÇA també inclou el darrer testimoni d’Isidre Flotats, un dels jugadors que va disputar el primer partit del Camp Nou el 1957 i que ens va deixar el 12 de març passat a l’edat de 87 anys.

[[BOTOVERMELL::Especial++REFERÈNDUM::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();