fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, durant el seu parlament. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dimecres s’ha presentat l’Exposició permanent del nou Espai Barça, la qual podran visitar tots els socis i aficionats fins al 3 d’abril al Camp Nou. El president Josep Maria Bartomeu ha comentat que “és el tret de sortida cap al referèndum. Aquesta proposta es basa en una reforma integral del Camp Nou i el nou Palau Blaugrana”. Bartomeu, a més, ha destacat que “aquest Espai Barça ens situarà com el millor club del món pel que respecta a les instal·lacions. És una inversió important i estem segurs de la financiació”.

Una necessitat

I és que el nou Espai Barça, el projecte principal del qual és el nou Camp Nou, pal·liarà les deficiències que té l’estadi actual, que per exemple no pot acollir una final de la Lliga de Campions. “L’Estadi ha evolucionat al llarg dels anys, però aquests no perdonen. Hem detectat necessitats i volem que el Camp Nou sigui el millor estadi del segle XXI”, ha dit Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona.

Econòmicament viable

Pel que fa al finançament del projecte, Javier Faus, vicepresident de l’Àrea Econòmica, ha deixat clar que “en cap moment es posarà en perill l’excel·lència esportiva del Club” i ha afegit que “el projecte és financiable. No hipotecarà una generació de barcelonistes”. A més, Faus ha dit que “un terç del projecte el pagaran els patrocinadors -prop de 200 milions d’euros- i la resta sortirà dels recursos propis del Club i d’un crèdit sindicat”.

A més, Faus ha deixat clar que el Barça “a partir del 2015 no tindrà cap deute bancari” i ha explicat que, per això, es podrà tornar a endeutar: “No reinventem la roda, però el fet de no deure res ens deixa endeutar-nos”. Finalment, Faus ha dit que “és un projecte espectacular i un salt de qualitat per al Club”.

[[BOTOVERMELL::EL MICROSITE++DEL REFERÈNDUM::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();