fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, durant la compareixença / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Poc després que Sandro Rosell anunciés la seva dimissió com a president del FC Barcelona ha pres la paraula Josep Maria Bartomeu, que n’assumeix el càrrec. El fins ara vicepresident esportiu del Club ha confirmat “la continuïtat del projecte de l’actual Junta Directiva fins a l’any 2016”.

A continuació reproduïm el discurs íntegre de Josep Maria Bartomeu, després de la reunió extraordinària de la Junta Directiva:

“Sandro, president Rosell, amic, moltes gràcies per tot el que has fet. T’estem molt agraïts. Ens sap molt greu que hagis pres aquesta decisió perquè saps que tenies el recolzament de tots nosaltres i de tots els socis.

Ha estat un orgull treballar amb tu tots aquests anys i això perviurà en el nostre record per sempre.

Gràcies també als companys de Junta per la seva confiança perquè a partir d’avui lideri aquest projecte.

El meu primer missatge com a president del FC Barcelona és anunciar-vos la continuïtat del projecte de l’actual Junta Directiva fins al 2016. Ens sentim forts. Vam ser la candidatura més votada pels socis a les eleccions del 2010.

Seguirem treballant i apostant per tots aquells valors que ens han guiat durant aquests anys i ho farem amb il·lusió i amb el màxim compromís per mantenir l’excel·lència en les tres àrees: l’esportiva, l’econòmica i la social del Club.

Hem assolit molts objectius en aquests darrers anys, però encara ens en queden molts per assolir i molt camí per recórrer.

M’agradaria avui demanar el suport del socis del Club. Vull animar-los a seguir confiant en aquest projecte que tantes coses bones ens ha donat i encara ens ha de donar.

Tots els nostres reptes i objectius continuen vigents. El primer equip de futbol i les nostres seccions seguiran comptant amb tot el nostre suport i els recursos necessaris per seguir sempre aspirant a tot.

El futur del Camp Nou, la nostra gran aposta patrimonial, seguirà sent una prioritat per a aquesta Junta Directiva. Un projecte on ens juguem molt, ens hi juguem el futur de les pròximes dècades i on els socis tindran la paraula en referèndum el proper mes d’abril.

Aquest és un club propietat dels seus socis i faré tot el que estigui a les nostres mans per consolidar-lo al lloc on ens trobem, al moment més alt de la seva història.

I un darrer apunt: serem molt ferms en la defensa i en l’exigència del màxim respecte cap al nostre club, davant tots els estaments esportius, polítics i judicials.

Per acabar, dir-vos que demà anticiparem la reunió de la Junta Directiva que teníem previst celebrar dilluns,  i us convoquem a una roda de premsa que farem demà mateix, on jo mateix contestaré a totes les preguntes, amb molt de gust, tot allò que necessiteu.

Moltes gràcies a tots.

Visca el Barça i visca Catalunya".

El seu perfil

Josep Maria Bartomeu i Floreta (Barcelona, 6 de febrer del 1963) és el soci 16836 del Barça i ho és des del 1974. És membre de la Junta Directiva des del 2010, quan la candidatura liderada per Sandro Rosell va imposar-se en les eleccions celebrades el 13 de juny. Des de llavors ha exercit com a vicepresident primer, sent el responsable de l’Àrea Esportiva.

Bartomeu també va formar part de la Junta Directiva del FC Barcelona del 2003 al 2005 com a responsable de la secció de bàsquet.

Casat i pare de dos fills, és soci i conseller delegat de les empreses ADELTE Group (enginyeria per a ports i aeroports, líder mundial en solucions d’embarcament i en el disseny de vehicles de transport per a grans càrregues) i EFS, Equipo Facility Services (grup d’empreses de serveis per al manteniment integral de terminals i d’equips electromecànics).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();