fcb.portal.reset.password
Els cinc directius del Barça que han assistit al dinar de directives

La representació blaugrana al dinar de directives, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Josep Maria Bartomeu, president culer, conversant amb Florentino Pérez, president del Reial Madrid

Els presidents del FC Barcelona i del Reial Madrid han conversat abans del dinar / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Abans del Clàssic s’ha viscut un dia d’intensa activitat institucional a Madrid. Hi ha hagut dos focus d’acció, una exposició itinerant sobre el Nou Espai Barça i el tradicional dinar entre directives.

La comitiva oficial desplaçada a Madrid l’encapçalava el president Josep Maria Bartomeu, seguit dels vicepresidents Javier Faus, Jordi Cardoner, Carles Vilarrubí i Jordi Mestre, i dels directius Jordi Moix, Ramon Pont, Joan Bladé i Josep Ramon Vidal-Abarca.

L’avió que transportava l’expedició aterrava a les 11.45 hores a Madrid. Tot seguit s’ha portat a terme una exposició itinerant sobre el Nou Espai Barça, dirigida a membres de penyes i socis de la zona. Han exercit de ponents el vicepresident Cardoner i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social. També hi han participat els exjugadors Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Quique Costas i ‘Lobo’ Carrasco.

L’acte de cloenda de l’acte, que ha congregat unes 600 persones, ha estat a càrrec del president Josep Maria Bartomeu.

Finalment, el mateix Bartomeu, Faus i Vilarrubí, acompanyats pel director general, Antoni Rossich, i pel director esportiu, Andoni Zubizarreta, han assistit al tradicional dinar entre les directives previ al Madrid-Barça.

Abans d'entrar al dinar, el president Bartomeu ha parlat sobre el partit d'aquest vespre: "Ja ho va dir el nostre tècnic, és un partit vital per seguir sent competitius en aquesta Lliga. Esperem que hi hagi un bon partit, confiem molt en els nostres jugadors".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();