fcb.portal.reset.password

El Camp Nou acollirà l'anada dels quarts de Champions / FOTO: FCB

El dimarts 25 de març a partir de les 10 hores els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a l’Estadi (1 d’abril a les 20.45 hores).

Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, i a Ticketmaster. Es poden adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada. La venda es mantindrà oberta mentre hi hagi disponibilitat d’entrades.

Dimecres 26, entrades per a tots els socis i públic en general

El dimecres 26 de març a les 10 hores s’obrirà, per a la resta de socis del FC Barcelona i el públic en general, un segon procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure. En cas que s’exhaureixin es tancarà el període i es tornarà a obrir pocs dies abans del partit amb les localitats alliberades que s’hagin acumulat. Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, i a Ticketmaster.

Es podran adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

Tornar a dalt