fcb.portal.reset.password

Els residents de la Masia amb les campiones de waterpolo i sincronitzada / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Els residents de la Masia amb les campiones de waterpolo i sincronitzada / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Els residents de la Masia amb les campiones de waterpolo i sincronitzada / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Els residents de la Masia van rebre aquest dimecres una visita molt especial. Dotze exitoses esportistes dels equips femenins de waterpolo i sincronitzada van trobar-se amb uns 60 residents amb l’objectiu de transmetre la seva il·lusió pel que fan i les seves experiències en el camí de ser les millors en els seus respectius esports.

Mati Ortiz, Pili Peña, Jennifer Pareja, Laura Ester, Anni Espar i Maica García, de l’equip femení de waterpolo que ha estat campió del món al Mundial de Barcelona d’aquest any i plata als Jocs Olímpics de Londres, i Marga Crespi, Alba Cabello, Sara Levy, Meritxell Mas, Irene Montruccio i Clara Basiana, integrants de l’equip de sincronitzada que va aconseguir set medalles a l’últim Mundial i cinc als Jocs Olímpics, van explicar als residents el seu dia a dia en un centre d’alt rendiment com és el CAR de Sant Cugat, on l’esforç i el sacrifici són els protagonistes entrenant-se entre vuit i deu hores diàries.

Compartir experiència

"Estem molt contentes de viure una experiència diferent, estem encantades de compartir el nostre dia a dia amb els més petits. És un gran avantatge tenir l'escola i la residència i poder compaginar-ho, ho han d'aprofitar”, va explicar Marga Crespí, medalla de bronze en duo als Jocs Olímpics de Londres (2012) i també als Mundials de Barcelona (2013) i Xangai (2011).

"És un goig poder explicar-los les passes que hem fet per arribar fins aquí. De petita vaig començar per gaudir de l'esport, de la natació, i en entrar al CAR vaig decidir que volia ser professional, fins al dia d’avui", comentava la ‘boia’ Maica Garcia.

Missatge als blaugranes

Les esportistes van voler aconsellar els joves de la Masia tot deixant un missatge en què gaudir del que tenen era l’element més comú. “Aprofiteu tot això que teniu. No deixeu els estudis de banda i gaudiu del que teniu", comentava la portera de waterpolo Laura Ester.

Maica Garcia els aconsellava en la mateixa línia. “No tingueu pressió, gaudiu i apreneu de tot el que teniu aquí".

Visita i exhibició final

Abans de l’inici de la xerrada, les esportistes olímpiques van fer una visita a les instal·lacions de la Masia. L’acte central va consistir a contestar una sèrie de preguntes que havien preparat els residents sobre com afronten i organitzen la competició, els aspectes positius i negatius de dedicar-se a l’esport d’alt nivell, de la seva rutina d’entrenament o de viure en un centre d’alt rendiment amb aspectes molt similars al dia a dia de la Masia.

Per concloure, les noies de sincronitzada van fer una demostració de com assagen una coreografia fora de l’aigua que va arrencar l’aplaudiment dels residents blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();