fcb.portal.reset.password

Acte d'agraïment als voluntaris del projecte T'acompanyem / FOTO: VICTOR-FCB

La temporada 2012/13 ha tingut un altre èxit: és el projecte ‘T’acompanyem’, una iniciativa del Club per acompanyar els socis que tenen mobilitat reduïda. El Barça ha volgut agrair, en un acte celebrat aquest dissabte a la Sala Paris del Camp Nou, la feina dels més de 200 voluntaris que, des del febrer de 2012, ajuden als socis que tenen mobilitat reduïda i es veuen amb dificultats d’accedir a l’Estadi pel seu propi peu, a tornar a gaudir del futbol en viu i en directe.

Els voluntaris de la Creu Roja, la clau de l’èxit

La iniciativa, sorgida al mes de febrer de la temporada 2011/2012, ha servit per atendre a 638 persones que tenen mobilitat reduïda i es veuen amb dificultats d’accedir a l’Estadi pel seu propi peu. Els voluntaris han cobert 49 partits i fins i tot han fet dos desplaçaments fora del Camp Nou: les finals de la Copa del Rei de València del 2011 i la de Madrid del 2012.

Els socis que vulguin fer un ús d’aquesta prestació han de dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, trucar al telèfon 902 1899 00 o bé per correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat.

“Hem tornat la il·lusió a molts barcelonistes”

L’acte d’agraïment ha comptat amb la presència del vicepresident del club Jordi Cardoner, el qual ha fet balanç d’aquesta iniciativa reconeixent la tasca dels voluntaris. “La valoració només pot ser bona. La Creu Roja està fent possible que torni la il·lusió de molts barcelonistes que havien renunciat de forma definitiva a venir al Camp Nou”, ha assegurat.

El vicepresident també ha recordat que “per iniciatives com aquesta som més que un Club”. Per concloure ha volgut agrair, de nou, la feina dels voluntaris de la Creu Roja que “de manera incondicional estan disposats a ajudar. Sense la seva complicitat no seria possible”, ha afirmat.

A l’acte també hi ha assistit la directiva del Club Pilar Guinovart, de l’Àrea Social i Atenció al Soci. Destacar la presència del President de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, així com la del coordinador de l’entitat humanitària, Enric Morist.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();